dr. anonim

Archive for Nëntor, 2008|Monthly archive page

grama II

In dramat e botës on 30 Nëntor, 2008 at 11:56 am

You, the living (!!!)

In dramat e botës on 25 Nëntor, 2008 at 10:19 am

I urrej takat (e femrës që punon në koridorin tim)

In drama fizike on 14 Nëntor, 2008 at 9:45 am

Ajo është bjonde. Po jo nga ato që duken budallaqe.  Nuk duket as ndonjë gjë shumë e mençur. Duket thjeshtë e pasigurt, si një njeri që posa ka filluar punë ndoshta. Cka më intereson prej shumë ditësh nuk është personi, por takat e saj. Ajo mban taka të larta, sepse është e shkurtër. Për dreq, prapë po flas për të.  Pra ajo mban taka të larta që trokëllijnë nëpër koridor çdo 20′  me frekuencë mesatare 2” dhe kohëzgjatje mesatare të përgjithshme rreth 30”. Ndoshta ajo ka nevojë të dëgjojë zhurmën e vet për t’u siguruar që ekziston… Po sinqerisht që nuk më intereson arsyeja e shkundullimës që provokon ajo çdo herë! Eshtë dramatike, por unë dhe ajo mund të ishim bërë shoqe, po të mos kisha zbuluar se takat rrapëllitëse ishin të sajat…

Pyetje që s’ka nevojë të bëni (o çuna!)

In drama fizike on 10 Nëntor, 2008 at 11:15 pm

Meshkujt ndonjëherë bëjnë pyetje të parehatshme. Sidomos kur ke pak kohë që i njeh. Sidomos kur kanë shumë pak kohë që të njohin…

Pyetje nga më të çuditshmet është ajo erdhe ti?

Po të kesh ardhur, çuditesh se çfarë ndjeshmërie të leshtë ka tjetri që s’e mori vesh që ti erdhe.

Po të mos kesh ardhur, do duhet t’i fyesh krenarinë burrërore duke i thënë jo ose do duhet ta gënjesh me një buzëqeshje të sajuar dhe të rrezikosh të mos vish më kurrë se ai do vazhdojë zananë në të njejtën mënyrë…

Cuna të dashur, përpiquni të kuptoni me trup e me shpirt a erdhi apo nuk erdhi ajo. Dhe nëse nuk arrini akoma ta ndjeni, ka shumë mundësi që partnerja juaj nuk ka ardhur ndonjëherë. Dhe ky nuk është absolutisht fare fundi i botës. Dmth nuk është fundi i botës nëse nuk vazhdon përgjithmonë.

Ju lutem, ju që s’i honepsni dot pyetjet e asnjëlloji, na e kurseni një dramë; mos pyesni a erdhe? Se ne jemi aty, dhe në s’kemi ardhur akoma.

Juaji

dr.anonim

Dramatikisht

In dramat e botës on 6 Nëntor, 2008 at 8:39 pm

…kisha per te thene vetem kaq:

 

…duke menduar per ty.

Lirikashqiptare

trëndafil që rri në portë...

edrus...

Përse të mos qeshim???