dr. anonim

Archive for the ‘drama fizike’ Category

grama

In drama fizike, dramat e botës on 11 Prill, 2008 at 12:58 pm

situate

In drama familjare, drama fizike, dramat e botës on 9 Prill, 2008 at 5:31 pm

kemi nje valle, ok? ja e filluan dy veta ket’vallen. nuk e kishin idene fare si kercehej, po e filluan gjithsesi. bam muzika, bam edhe ata. vetem se po shpejtohej muzika e gjore dhe kembet nuk po e ndiqnin dot. ja edhe kembet u morren edhe njeri pengoi tjetrin e keshtu me rradhe. edhe publiku u inatos e u fye fort se e kishte marr shume seriozisht rolin e gjykatesit. po edhe njeri nga “valletaret” u turperua se publiku filloi tu bente “boooooooooo” edhe fap, nje vrap te mire nga skena.

ngelet “valletari” tjeter si derdemen guak edhe ja fut nje valleje, stil komplet i ri, qe vetem gorrillat e kuptojne.

si i behet hallit?

Photobucket

foto by jill greenberg

mizöri rrobash

In drama fizike on 9 Prill, 2008 at 1:01 pm

ia kushtoj kët poezi

kësaj dite me shi

kur xhinset e sapolara

më kapën në befasi

me ca kile më tepër

Lirikashqiptare

trëndafil që rri në portë...

edrus...

Përse të mos qeshim???