dr. anonim

Posts Tagged ‘dashuria’

Liria

In liria on 8 Nëntor, 2014 at 9:21 pm

Kur mbërrita si koli postare në vendin V që prindërit kishin zgjedhur për studimet e mia, u mbusha mirë e mirë me frymë dhe thashë: më në fund e lirë! Ashtu si konviktoret e jugut e veriut që vinin në Tiranë për studime, por akoma dhe më mirë, se askush nuk më njihte këtu që të çonte thashetheme në shtëpinë që ndodhej me qindra kilometra larg.

Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lirikashqiptare

trëndafil që rri në portë...

edrus...

Përse të mos qeshim???