dr. anonim

Posts Tagged ‘Max Gazzè’

Mos e teproni dhe ju goca

In drama familjare, drama fizike, dramat e botës on 24 Shkurt, 2009 at 9:33 am

Ja dhe djali perfekt që s’ka lënë gjë pa bërë për ty (ka ndrru shampon, shkon n’plazh, shef qiellin, ngjon Vivaldin, etj., etj..) E ça t’ kërkon në shkëmbim? Ta qepësh. Gojën, sigurisht.

Lirikashqiptare

trëndafil që rri në portë...

edrus...

Përse të mos qeshim???